Al meer dan 25 jaar ben ik geboeid door de wereld van kleuren

De ervaring leert mij dat ik evenwichtiger en energieker in het leven sta wanneer ik me omring met de juiste kleuren in de juiste verhoudingen. Daarover heb ik de nodige kennis bij elkaar gesprokkeld tijdens mijn loopbaan. Eerst als huis- en decoratieschilder, daarna als verkoopster en kleurconsulente in een verfgroothandel en al helemaal tijdens mijn opleiding ‘Intuïtieve kleurontwikkeling’. Sinds een tiental jaar werk ik met veel plezier als zelfstandige in bijberoep en doe ik zowel kleine als grotere projecten.

Ik heb mijn huis altijd graag ‘mooi en gezellig’ gemaakt. Dankzij een beperkt budget en mijn voorliefde voor oude ambachten en retrospullen heb ik mijn creatieve kant ontwikkeld. Als tiener al veranderde ik mijn kamer vaak van stijl. Muren en meubels herschilderen werd intussen meer dan een hobby. Kleuren zijn voor mij een wereld in beweging waarin nog veel te ontdekken valt.

Ik geniet er ontzettend van om samen met jou een persoonlijk interieur samen te stellen met de juiste kleuren en materialen. En als het kan integreer ik graag enkele gerecycleerde en geschilderde meubels en decoratiestukken.

In mijn ideale (t)huis mag geleefd worden!